Herwi Rijsdijk en Arno van ’t Wout vervullen nieuwe functies Hines abc westland

Het bedrijventerrein abc westland is in mei 2019 overgenomen door de Amerikaanse vastgoedinvesteerder Hines. Een halfjaar eerder in oktober 2018 was het met abc westland vergelijkbare agrologistieke bedrijventerrein Fresh Park Venlo al overgenomen door Hines. Om de binnen beide freshparken opgedane kennis en ervaring nog beter te benutten, heeft Hines besloten om Herwi Rijsdijk - tot heden directeur van Hines abc westland - aan te stellen als commercieel en ontwikkelingsmanager voor de beide freshparken in Poeldijk en Venlo.

“Fresh Park Venlo en abc westland werken in dezelfde markt en ik ga ervoor zorgen dat we elkaars sterke kanten benutten”, legt Herwi uit. Om een groot aantal taken van Herwi op abc westland over te nemen, is Arno van ’t Wout sinds 1 april jl. aangesteld als property manager Hines abc westland. Arno: “We staan voor nieuwe uitdagingen. En als niets zeker is, is veel mogelijk.” Daarnaast gaat Cor Bouwman, onze huidige facilitair manager, per 1 juli Hines abc westland na 21 jaar verlaten om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Arno zal ook zijn taken overnemen en wordt hiermee dus tevens verantwoordelijk voor het gehele team technische dienst.

Arno van ’t Wout is geboren, getogen en woonachtig in De Lier en heeft na de middelbare en hogere tuinbouwschool als bedrijfsleider in diverse Westlandse glastuinbouwbedrijven gewerkt. Daarna heeft hij het roer rigoureus omgegooid door de hogere hotelschool in Maastricht te doorlopen en heeft hij zijn eigen hotel/restaurant gehad. In de loop der jaren heeft Arno zich met name ontwikkeld op organisatorisch, financieel en analytisch vlak. Met deze kennis en ervaring heeft hij naar onze mening alle kwaliteiten in huis om onder leiding van Herwi en samen met het bestaande team, Hines abc westland verder te ontwikkelen. Wij wensen hem daarmee alle succes!