WebRes 3834 FvdB 20201113Rob startte 10 jaar geleden als medewerker Technische Dienst bij Hines abc westland. Samen met nog drie collega’s zorgt hij ervoor dat ons terrein 24/7 goed werkt.

Rob is gespecialiseerd in het goed laten werken van deuren. Overheaddeuren, loopdeuren, docks en automatische deuren: Rob draait er zijn hand niet voor om. “Ons terrein kent hónderden deuren, ik denk wel 500! Die moeten goed werken. Rijdt er bijvoorbeeld een vrachtwagen tegen een dock aan, dan zorg ik diezelfde dag nog voor een noodoplossing.”

Ook houdt Rob zich bezig met de groenvoorziening en de inrichting van de openbare ruimte. En mocht je Rob eens zoeken, hij is geregeld op het dak te vinden: “Ik loop dan de dakgoten na en controleer ook of de ruim 18.000 zonnepanelen er nog netjes bijliggen.”

Ondanks dat Rob binnen twee jaar met pensioen gaat, heeft hij altijd nog altijd veel plezier in zijn werk: “Ik werk met fijne collega’s en we helpen elkaar graag. Ook al word ik soms geleefd door de hectiek van de dag: mijn werkdag is écht geslaagd als ik onze klanten op het terrein goed heb kunnen helpen.”