herwi RijsdijkHerwi: onze aanjager en Directeur. Al 22 jaar is Herwi betrokken bij abc westland in Poeldijk. In 1999 startte hij abc westland op met de overname van het oude veilingterrein. Met een duidelijke visie heeft hij samen met de eigenaren en zijn team een florerend handelscentrum binnen de horti- & agribusiness ontwikkeld én op de kaart gezet.

Herwi gelooft in het ontzorgen van én de samenwerking met de gevestigde ondernemers. “Als onze huurders hun werk op topniveau kunnen uitvoeren, omdat wij hun huisvestingswensen verzorgen, dan is ons doel bereikt.”

Het succes in Poeldijk heeft ertoe geleid dat Herwi, samen met het team in Venlo, deze succesformule ook gaat toepassen op Fresh Park Venlo. “Sinds vorig jaar ben ik betrokken bij Fresh Park Venlo, actief in Agri & Food. Hier stond al een mooie organisatie, maar door toepassing van de opgedane ervaring in Poeldijk, kunnen we ook in Venlo onze klanten nog beter ontzorgen, zodat ook zij hun aandacht meer op hun business kunnen richten.”

Voor abc westland en Fresh Park Venlo staat de uitbreiding van het bedrijventerrein met nieuwe panden voor onze huurders op het programma. In deze plannen wil Herwi ook gaan voor innovatieve en duurzame gebouwen met oog voor de toekomst van de Agri & Foodsector.