Nadat HORCONEX zo’n 30 jaar lang groei doormaakte in de Industriestraat in Naaldwijk, zijn zij in 2019 verhuisd naar een nieuwbouwpand op abc westland. “Een pand waar geen uithangbord tegen op kan boksen. De Nieuweweg heeft er een eyecatcher bij sinds de komst van HORCONEX” – aldus Arno van 't Wout, property manager bij Hines abc westland.

HORCONEX is een bedrijf dat zich specialiseert in totaaloplossingen voor tuinbouwprojecten, waaronder kassenbouw, verwarming en scherming. Waar HORCONEX in de oude situatie onderdeel was van een terrein met verschillende types bedrijven, bevinden zij zich nu op een freshpark. “Doordat we op een terrein zitten waar veel ondernemers uit Agri & Food zijn gevestigd, krijgen we meer mee van wat er speelt in de sector” vertelt Jeroen Heemskerk, financieel manager bij HORCONEX. 

Met een stevige groeiambitie vonden zij op abc westland een kavel en bouwden zij in samenwerking met Van Mierlo een pand dat hierin meebeweegt en qua uitstraling ook aan bijdraagt. “We werken nu met ongeveer 30 collega’s op kantoor en ook nog 25 collega’s in het buitenland. Onze ambitie is om flink te groeien en daar biedt dit pand alle mogelijkheden voor, ook binnen de huidige coronamaatregelen.”

Jeroen vertelt dat de zichtlocatie en de parkeergelegenheid belangrijk waren in de keuze om hier naartoe te verhuizen. “We hebben een mooi ruim modern kantoor, waar we met trots onze klanten en sollicitanten ontvangen, we zoeken nog collega’s.“

Het terrein van abc westland is volgens HORCONEX continu in beweging. “Het bevalt ons te zien dat het terrein steeds verder ontwikkelt. Er wordt veel nieuw bijgebouwd en de huidige bebouwing is netjes en verzorgd.”

“Onze ambitie is om te groeien en daar biedt dit pand alle mogelijkheden voor.”