abc
facts

abc westland biedt letterlijk en figuurlijk ruimte aan agri en food

abc westland is het bedrijvenpark in het hart van Westland, op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven en luchthaven Schiphol, waar alle ketenspelers van de agri en food branche vertegenwoordigd zijn.

abc westland is het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland

Ruim achttienduizend zonnepanelen zorgen voor dertig procent van de energiebehoefte van de huurders van abc westland. Met deze alternatieve energiebronnen én elektrisch vervoer speelt het bedrijvenpark in op de eisen voor verlaging van de CO2-footprint van groenten en fruit.

abc westland ondersteunt 24/7 handel op wereldniveau

Dag in dag uit zijn verbinding, service en continuïteit vanzelfsprekend voor het bedrijvenpark. abc westland stimuleert samenwerkingen en staat in dienst van de ondernemers, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

abc westland geeft ondernemers een optimaal gevoel van veiligheid

Een natuurlijke omheining in combinatie met een doeltreffende toegangscontrole en volledige camerabewaking waarborgt de veiligheid van ons bedrijvenpark. Het parkmanagement wordt in eigen beheer uitgevoerd en de technische dienst zorgt ervoor dat de processen op het terrein vlekkeloos verlopen.

abc westland is de toegangspoort tot een aantrekkelijk internationaal afzetgebied

Dankzij de nabijgelegen luchthaven Schiphol en het Rotterdamse havengebied zijn productzendingen snel op bestemming; in Europa over de weg zelfs binnen 24 uur. Producten kunnen bij abc westland vrijwel direct worden verwerkt en verhandeld, maar ook gekoeld, verpakt, opgeslagen of gerijpt.

Bij abc westland worden verbindingen gelegd en wordt continu ingespeeld op kansen in de markt

Meer dan honderd gevestigde ondernemers in de agri- en foodsector zijn vertegenwoordigd op abc westland. Een sterke keten met korte lijnen, waarbij samenwerking en verbinding centraal staat, helpt ondernemers verder. Van productie en import tot transport richting de eindconsument, op abc westland gebeurt het.

abc westland onderneemt vóór de ondernemers

abc westland onderneemt met totale toewijding en passie om échte service te bieden. Problemen? Die kent abc westland niet. Met een persoonlijke en ondernemende blik denken wij in oplossingen om iedere zorg weg te nemen.

lees hier onze verhalen

De kracht zit ‘m in samenwerking met klanten: het succesverhaal van Looije Packing
Groeiambitie resulteerde in grote verhuizing: het succesverhaal van HORCONEX
Ozon als wapen in de strijd tegen schimmels, bacteriën en virussen in de AGF-sector: het succesverhaal van FreeAir en FreeWater.
Van een vlekkeloze wifi-verbinding tot een slimme oplossing om snel etiketten te printen: het succesverhaal van REG & TECH

gevestigde ondernemers

alle ondernemers