Al meer dan twintig jaar verzorgt REG & TECH de automatisering op abc westland. Ook verzorgen zij de camerabewaking op en rondom het bedrijventerrein, wat bijdraagt aan een veilige omgeving.

“Vanuit de praktische kant ben ik al vele jaren verbonden met de AGF-sector dus voelde het voor mij logisch om mijn automatiseringsbedrijf hier op te zetten,” vertelt Richard Guttenberg van REG & TECH. “Al meer dan twintig jaar volg ik de automatisering die op het terrein geschiedt op de voet. Toen ik in 2000 startte, heb ik in het kader van ISO-certificering gezorgd voor een goede orderregistratie. Orders konden zo eenvoudig op een PDA met WiFi worden ingevoerd, in plaats van op een kladbriefje. Later heb ik een systeem ontwikkeld waarmee het om- en verpakken van versproducten realtime kan worden gevolgd. Ik vind het elke dag een uitdaging om slimme oplossingen te bedenken!”

Richard ziet dat ook de internationalisering mooie uitdagingen met zich meebrengt: “Onlangs heb ik software ontwikkeld die ervoor zorgt dat etiketten van producten automatisch worden vertaald in de meest bijzondere tekens en bijvoorbeeld voor de Arabische markt in de omgekeerde schrijfrichting worden geprint.” Maar ook voor netwerkverbindingen, noodstroomvoorzieningen, beveiliging tegen hackers en back-ups draait Richard zijn hand niet om. “Juist op een bedrijventerrein met veel versproducten is het van belang dat ICT-systemen betrouwbaar zijn en er vlot en 24/7 kan worden gewerkt. Hoe meer er wordt geautomatiseerd, hoe sneller en dus hoe verser producten hier de deur uit kunnen.” 

Ook camerabewaking is een dienst die REG & TECH op zowel het terrein als bij enkele gevestigde bedrijven verzorgt. “Met de door ons geïnstalleerde beveiligingscamera’s op het gehele terrein draag ik bovendien bij aan een veilige werkomgeving voor alle ondernemers hier. Een fijne werkplek dus, ik hoef hier niet meer weg!”

“Hoe meer er wordt geautomatiseerd, hoe sneller en dus hoe verser producten hier de deur uit kunnen.”