“Vers moet vers blijven.” Best Fresh groeit hard, maar verliest nooit uit het oog wat belangrijk is. Maak kennis met de grootste huurder van abc westland.

Maar liefst ruim een vijfde deel van het bedrijventerrein abc westland wordt door de Best Fresh bezet en nog steeds groeit de service provider van groenten en fruit. De groep van bedrijven kent een rijke historie en heeft de agri & food sector sterk zien veranderen: “Groenten zijn weer aantrekkelijk geworden.” Een gespecialiseerd bedrijventerrein in agri & food heeft volgens Mart Valstar veel voordelen, voor zowel de bedrijven die gevestigd zijn op abc westland als het imago van de sector. .

Sinds 2001 opereert de Beste Fresh vanaf abc westland en is de grootste huurder van het bedrijventerrein. abc westland heeft volgens Mart Valstar nog steeds de charme en kracht van de oude veiling: “Het is prettig dat je hier met elkaar zit, dat geeft een vertrouwd gevoel.” De meerwaarde van agri & food bedrijven gebundeld op één terrein is volgens Mart vrij uniek in de wereld: “Het is best bijzonder dat concurrenten ‘één dak’ met elkaar delen. Misschien is het wel heel Nederlands.” Volgens Mart is deze bundeling goed voor zowel de bedrijven op abc westland, als de uitstraling van de keten in zijn algemeen: “Het creëert een helder beeld naar buiten.”

“Die wagen rijdt toch wel van A naar B, het gaat om de meerwaarde van het bedrijventerrein.”