Transportbedrijf Koos van Gaalen is een begrip in de regio als regionale transporteur. Sinds 2008 is Koos van Gaalen bij abc westland gevestigd. En dat heeft flink wat extra handel opgeleverd.

Wat begon in 1973 met een tractor, is nu uitgegroeid tot een volwassen transportbedrijf met tientallen vrachtwagens. Toen de tuinderslaan te krap werd, verhuisde Koos van Gaalen in 2008 naar abc westland. De centrale ligging in de regio en gunstige prijs spraken de transporteur aan. “We hebben ook andere terreinen overwogen, maar abc westland kwam het beste uit de bus”, vertelt Arco van Gaalen.

Koos van Gaalen is de oprichter van zijn gelijknamige bedrijf. Inmiddels heeft zijn zoon Arco van Gaalen het transportbedrijf overgenomen. Transportbedrijf Koos van Gaalen is de afgelopen jaren hard gegroeid en groeit nog steeds, net als de transportwereld, zo vertelt Arco. “We investeren in automatisering om sterker te worden in de markt.” Hij licht toe dat plannen steeds belangrijker wordt door de toenemende drukte. Goede planners op kantoor zijn daarom essentieel. “Tijdstippen luisteren heel nauw. We moeten steeds meer en beter puzzelen.” Arco is blij met de centrale locatie in de regio, bij abc westland. “Door ons te huisvesten bij abc westland is onze klandizie toegenomen en ons netwerk uitgebreid. Onze klanten reageren ook heel positief op onze locatie bij abc westland.”

“Nagenoeg alle bedrijven bij abc westland zijn klant bij ons.”