Het is een beetje een vreemde eend tussen alle groente- en bloemenbedrijven. Toch levert bollenexporteur Onings Holland al drie generaties lang bollen aan meer dan 50 landen.

Een internationaal familiebedrijf in handel en opslag. Onings Holland is al 70 jaar actief en de 4e generatie maakt zich klaar om in de nabije toekomst het roer over te nemen. Sinds 20 jaar opereert Onings Holland vanaf het bedrijventerrein abc westland. Een goede keuze, waar de directie nog steeds achter staat: “We zijn blij dat we destijds hebben gekozen voor abc westland. Voor de uitstraling en ligging.”

Onings Holland hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het solide karakter van abc westland sluit daarom goed aan bij de waarden van Onings Holland. “Belangrijk is dat de zaak gezond blijft”, aldus Piet Onings. Ook als het gaat over service verlenen delen Onings Holland en abc westland dezelfde visie. “Je moet alert blijven op je service, om de kwaliteit hoog te houden”, zegt Piet, die ook in het bestuur van abc westland deelneemt.

De omvang van abc westland is een groot voordeel van het bedrijventerrein, vindt Piet Onings: “Het is een oude groenteveiling, daardoor is er veel ruimte en overzicht.” Onings Holland werkt met diverse bedrijven op het abc westland samen: met Anaco als ze om koelcellen verlegen zitten en Van der Zwan en Van der Hout voor transport.

“Blij dat we voor abc westland hebben gekozen”